Kuyulu Ortaokulu

Vizyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, yeni teknolojileri kullanan, yeni bilgiler üreten ve yeni projeler hazırlayan, dünya ile yarışan, bilim adamı ve akademisyen yetiştiren yüksek öğretim kurumlarına hazırlanan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, Problemlerin çözümünde bilimsel yöntemi kullanma gerekliliğini kavramalarını, Bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini. Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: 2017-2018 ve 2018-2019 eğitim öğretim yıllarında il geneli yapılan bisiklet yarışmalarında öğrencilerimiz çeşitli derecelerde kupa kazanmışlardır.

Saatler: 08.30 - 14.50
Isınma: Kömür Yakıtlı Kalorifer Sistemi
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda aktif olarak dört eTwinning projesi yürütülmektedir.
Diğer Hususlar: Kuyulu Ortaokulu

WEB - https://kuyuluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kuyulu Mahallesi Kuyulu Sokak No163/1 Yeşilyurt/Malatya

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Adres - Kuyulu Mahallesi Kuyulu Sokak No163/1 Yeşilyurt/Malatya

Ulaşım Büyükşehir belediyesi otobüsleri köye 3 km uzaklıkta geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 23 km. İlçe merkezine uzaklık 16 km.